Alternative veje i karrieren!

Jeg har fået nyt job.

Det har været en stor beslutning at skifte de forholdsvis trygge rammer i Skt. Pauls Gade ud med de mere åbne vidder på den midtjyske hede. Fra 1. december skal jeg være webmaster i BoConcept, et ambitiøst, internationalt firma der sælger designermøbler på franchisebasis.

Så kan jeg også få udskiftet hele mit gamle IKEA møblement ;-)

Jeg glæder mig rigtig meget til den nye, store udfordring. Her tænker jeg ikke på bilturen Søften-Herning tur-retur, men på arbejdet med den interne kommunikation i en virksomhed med 2000 medarbejdere og franchisetagere i 47 lande!

Jeg kommer helt sikkert til at savne mine dejlige, snart tidligere kolleger hos DKMD, men at dømme efter de mennesker, jeg har mødt hidtil, så kommer jeg også til at blive glad for samarbejdet med de kommende. Herning, here I come!

En tanke om "Alternative veje i karrieren!"

  1. Sådan! Fa’me iorden, mange gange tillykke herfra! Skønt – lyder som en stor omvæltning, men ja – det ER sgu spændende at arbejde i en international virksomhed.

    Lyder sgu godt med IKEA udskiftningen, måske du kan købe lidt ekstra og stille på fjernlager i Ølstykke? :)

Skriv et svar