Barselstanker

Jeg er nået til enden af min barsel/sommerferie/afspadsering. Regnen vælter ned udenfor og ovenpå nusser Ida rundt med Ole, som er faldet til ro.

Det har været et fantastisk privilegium at få lov til at være hjemme og være en så stor del af sit barns første dage. Vores lille dreng er nu blevet en noget større, lille dreng. Han vokser som om det er den fineste fløde, der er på menuen ved Idas Buffet :-)
Hver eneste dag lærer vi hinanden bedre at kende. Jeg mener f.eks. at have fundet lige præcis den rytme, Ole synes bedst om når han trænger til at finde ro hos sin far. Det er også gået op for mig, at det er helt i orden at finde på nye melodier, hvis man ikke lige kan huske den mest passende børnesang.

Nu har vi jo også timet det sådan, at vi overtog vores nye hus 3 uger efter Oles fødsel. Det er en stor fornøjelse at været flyttet ind på dobbelt så meget plads som tidligere, men hvor er der dog mange praktiske detaljer forbundet med et huskøb. Som jeg sidder her i stuen med Ida og Ole og slapper af i de nye omgivelser kan jeg dog ikke været andet end glad for vores beslutning om at rykke herud. Jeg er sikker på at vi bliver meget glade for at bo her. Nu er næste projekt at lære vores flinke naboer bedre at kende – de er jo trods lige præcis så nye herude som vi er!

I morgen venter så en indbakke med 6 ugers ulæst arbejdsmail, et stort set tomt kontor og masser af projekter, der trænger til en kærlig hånd…

2 tanker om "Barselstanker"

  1. Uha, 6 ugers arbejdsmail. Adr, det er mange emails!

    Lyder fa’me hygsomt at have været hjemme og hygge om den lille familie her i den første tid. Glæder mig til selv at gøre det samme :)

  2. Det kan du roligt gøre! Man kan nemlig hurtigt komme til at savne den første tid, når arbejdet kalder igen. Det var i hvert fald en helt ny fornemmelse at komme hjem fra arbejde til sin lille familie :-)

    (I øvrigt var den kun 198 mails…)

Skriv et svar