Beauty in the Breakdown Tour

Mens jeg langsomt tæller ned, har jeg tiltusket mig tid hist og her til at få færdiggjort billederne, som jeg tog på vores seneste turné med Vocal Line.

“Beauty in the Breakdown Tour”, opkaldt efter vores nye cd, bragte os rundt i Tyskland. Det var en fremragende tur, selvom jeg stort set havde mistet stemmen inden koncerten i Freiburgs (i Vocal Line) berygtede Jazzhaus.

Som gammel rotte i koret har jeg lagt mærke til at vi endnu gang er blevet et sammensunget kor. Når vi eksisteret så længe, som tilfældet er, så er det naturligt med udskiftninger. Derfor kan der også være perioder, hvor koret skal finde sammen igen. Jeg fornemmer at vi nu igen har nået et af de højdepunkter, hvor koret hænger sammen og klinger sammen på en måde, som er helt fantastisk.

Nå, det var billederne, vi kom fra:

Skriv et svar