Bring On The Weekend!

Selvom basketball har været en del af mit liv fra fødslen, så har jeg i de senere år udviklet stor entusiasme for en anden nordamerikansk sport, nemlig amerikansk fodbold, eller football, som det hedder derovre.

Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg kunne så meget op i en sport, jeg aldrig har dyrket selv, men nu er jeg velbevandret udi både NFL-historie, spillets forløb og strategi, og jeg har såmænd også et yndlingshold. Det er Indianapolis Colts, som jeg har holdt med siden jeg begyndte at se NFL på Zulu. De har ikke vundet noget i mange år, selvom de har ligaens bedste angreb og bedste quarterback i Peyton Manning. Det er nok derfor amerikanerne siger “Defense win championships” :-)

I morgen er det så slutspilstid. Det betyder to kampe lørdag og to kampe søndag. Colts spiller lørdag kl. 22.30 dansk tid, og den kamp skal jeg naturligvis se direkte. Takket være vores optager (tak, Sony!) regner jeg med at se den sene kamp søndag…hvor der selvfølgelig også er to direkte kampe.

Ja, jeg er stadig gift.

Ja, jeg ved godt det er ved at være sidste chance for at få set sport i tv.

Det skal naturligvis udnyttes fuldt ud!

Skriv et svar