Der Alte vender tilbage

Forvent nu ikke kriminalkommisær Köster, men i stedet en halvgammel basketballspiller ;-)

Jeg var tirsdag aften tilbage i Næshøjhallen som spiller på vores 3. division herrer. Selvom der i bruttotruppen er et par herrer, hvis CPR-numre er en smule større end mit, så var jeg så afgjort den ældste spiller på banen i tirsdags. Faktisk gik det op for mig, at jeg er dobbelt så gammel som en håndfuld af mine holdkammerater! Men sådan er det jo, når man er i gang med sæson nummer 20 som senior :-)

Årets første kamp var et pokalopgør mod BMI og vi endte med at tabe en spændende kamp, mest af alt på grund af manglende evner på straffekastlinjen og nok også lidt tidligt-på-sæsonen-nerver. Jeg havde mit trofaste D40 med på bænken, så her er lidt billeder fra kampen:

En tanke om "Der Alte vender tilbage"

  1. Ha ha ha ha! Kampen mod BMI, det er da en tø hø der vil noget. Så hul i at fødselsåret ligger i halvfjerdserne, vi kæmper vel alle mod body mass index’et :-)

Skriv et svar