Det er sent nu

Andersdrengen, den gæve gut, lavede i sin tid en plugin til WordPress, som blandt andet sætter mig i stand til at se hvordan folk finder frem til min blog. Jeg vil i kommende indlæg sørge for at disse søgninger ikke er forgæves :-)

Derfor er her teksten til “Det er sent nu”, skrevet af Søren Bentzen og Cæcilie Norby. Sangen stammer fra albummet “Hvide Løgne”, indspillet af (et af mine to yndlingsorkestre) One Two tilbage i 1989.

Update 8. marts 2009: Velkommen til alle jer X-Factor fans! Jeg har nu vedhæftet de akkorder, jeg har lyttet af. Smid gerne en kommentar nedenfor hvis du kan bruge akkorderne, eller hvis du finder en fejl i dem.

2 tanker om "Det er sent nu"

  1. Hej Martin

    Jeg ville rigtig gerne bede om en mail med akkorder/tabs o.l.
    Hvis du gider?

    På forhånd tak

    Vh. Morten alias (den lidt dovne musiklærer)

Skriv et svar