En lang frist!

Jeg fik mail fra magisterforeningen i dag. Det er blevet tid til (endnu) en lønundersøgelse og der er selvfølgelig en frist for indsendelse af svar:

Vi håber, du vil besvare denne elektroniske undersøgelse om lønforhandling for privatansatte DM’ere. Svarfristen er torsdag 132. september 2007, og ca. 1 måned derefter vender vi tilbage med hovedkonklusioner.

Mon jeg når at svare inden d. 132. september? :-)

2 tanker om "En lang frist!"

  1. Kære Martin!

    Ja, det var en laaang frist, som jeg fik skrevet ind. Den rigtige dato var 13. september. Jeg håber, du kan se det fra den humoristiske side. Det kunne i hvert fald muntre mig lidt op, da jeg selv havde noget svært ved at se det morsomme lige efter den var sendt. :-)

    Venlig hilsen
    Charlotte Dester

Skriv et svar