Feel-good TV

Ida og jeg sveder foran fjernsynet her til aften. Ikke fordi vi træner aerobics med Gitte Schnell. Næh, det har været 29 grader hele dagen, så vi sidder nu bænket foran “De Unge Mødre” på Kanal 4.

Det er feel-good TV af værste skuffe højeste karat.

Misforstå mig ikke. Det er ikke fordi, historierne om de unge piger, deres børn, deres splittede familier og de fraværende fædre er noget at glæde sig over. Det er snarere indirekte feel-good TV, for udsendelserne får mig nemlig til glædes over, at jeg ikke oplever noget tilsvarende. Ida og jeg blev ikke skilt efter to måneders ægteskab, vi er begge begavet med dejlige familier der stadig hænger sammen, vi har fast arbejde, vi skal ikke tage stilling til hinandens skiftende nye kærester og vi lever ikke som hund og kat.

På den måde kan det sammenlignes med andre serier som “Nanny 911”, “You Are What You Eat” (her er i øvrigt lidt baggrund om “Dr.” Gillian McKeith) og “The Biggest Loser“.

Ikke at jeg selv ser den slags TV jævnligt, men sådan går det når man zapper ;-)

Skriv et svar