Lille masse – stor fylde

Ole vejer endnu ikke 10 kilo, men han fylder vores liv og hjem på en måde, der er svær at beskrive.

Endnu ved vi hvor vi har ham, men det varer ikke mange måneder før han suser rundt i vores lille hus på prærien, stærkt optaget af at få fat i alt det, han hidtil kun har kunnet række ud efter. Små tænder kan vi også se mærker efter i hans nye kop, så nu venter mange spændende oplevelser med nattesøvn og kløende gummer. Hver dag er som en ny runde på træningsbanen, for han øver sig hele tiden i at begå sig i verden. Efter alle de tricks vi har skullet se min søsters andres børn udføre ser jeg frem til at Ole lærer at køre på ethjulet cykel, hvilket er planen i det nye år.

Ok. Det er ikke planen at min søn skal være cirkusartist (eller stå i en bagerbutik) næste år. Men jeg glæder mig i dén grad til at lære ham alt muligt.

Nu nærmer julen sig og både Ida og jeg glæder os til at fejre vores første jul som lille familie. Her er et billede af den lille nisse og hans stolte far:

Ole og far, december 2007

Skriv et svar