Man har et standpunkt…

Når fruen og jeg skal stemme næste gang, så er det i en ny kreds. Favrskovkredsen. I går aftes stod det så klart at Venstre opstiller en ny kandidat i kredsen: Karen Jespersen.

Jeg har svært ved at forstå at man politisk kan flytte sig så langt som hun (og hendes mand) har gjort. Mange vil mene at det er tilladt at blive klogere; andre, at det er en naturlig udvikling. Jeg tror egentlig mest jeg hælder til den anskuelse, som Jan Trøjborg giver udtryk for.

Faktisk synes jeg det mest overraskende er, at hun ikke er gået til DF:

– Jeg har lyst til at være der, hvor man værner om og slås for lighed, frihed og solidaritet, sagde Karen Jespersen. Samtidig understregede hun, at hun helt står bag regeringens samarbejde med Dansk Folkeparti.

Det er jo trods alt der, rigtig mange af de gamle socialdemokratiske vælgere befinder sig. Ligheden kan hun jo så tale med Eva Kjer Hansen om.

Skriv et svar