Med Morten på en ny altan

Min gode ven fra Vocal Line, Morten Kjær, er en gudsbenådet sanger. Han har netop udgivet sin længe ventede plade “Fra en ny altan” på sit eget pladeselskab – Gule Plader – og det er vi mange, der er rigtig glade for.

Jeg havde jo den store fornøjelse at opleve Morten her på matriklen, da han gav en huskoncert, som samtidig var en fødselsdagsgave til min hustru:

Morten Kjær

Det, der især glæder mig ved Mortens plade er at høre hvor gode teksterne er og hvor godt de spiller sammen med melodierne. Jeg har aldrig været i tvivl om Mortens musikalitet – den er åbenlys for enhver, der har hørt ham synge – men det er langt fra alle, der samtidig er i stand til at sætte ord på både de store følelser og det dagligdags, uden at det bliver banalt.

Derfor vil jeg opfordre alle, der bare bryder sig en smule om pop, soul og r&b at kigge forbi Mortens hjemmeside. Lyt, nyd, køb – du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar