Mest uventede spiseseddel nogensinde

Jeg faldt over denne overskrift på BTs spiseseddel i går efter træning:

Svenning Dalgaard efter hed affære: Jeg fortryder

Havde jeg siddet på en stol, var jeg nok faldet ned af den! Er der to ordpar i det danske sprog, som man ikke umiddelbart forbinder med hinanden, så er det “Svenning Dalgaard” og “hed affære”. Det er omtrent som at sætte ordpar som “Martin Krøger” og “objektivt veltrænet” sammen… :-)

Den 25-årige enlige mor til to og den 61-årige Europakorrespondent på TV har åbenbart mødt hinanden via bloggen på TV2.dk, så man skal da vist til at passe på hvad man skriver! Hvem ved om Ulla Terkelsen pludselig dukker op her med et tilbud om uforpligtende politiske diskussioner og hvad deraf følger? Konsekvenserne er uoverskuelige!

Min gamle idrætslærer fra Harlev, TV2s nyhedschef Michael Dyrby, har – ikke overraskende – ingen kommentarer. Jeg ville i hans sted også have meget svært ved at finde den passende grimasse uden en vis betænkningstid.

Skriv et svar