Mig og Ekstra Bladet

Ekstra Bladets lederskribent læser min blog!

Det må jeg jo konkludere, når de uden videre stjæler min overskrift og bruger den til dagens leder :-)

Når det så er sagt, så nævnte fruen for mig, at jeg i min holdning til begivenhederne omkring ungdomshuset lyder som om jeg er solidt plantet i den konservative lejr, sammen med kriminaloverbendt Betjendtsen og Helgen Adam Møller fra Indsatsstyrken. Det er tænkeligt. Min holdning er den at man skal rette sig efter loven og i øvrigt opføre sig mod andre, som man gerne vil have de opfører sig mod én selv.

Jeg synes i øvrigt at Danmarks Radios reporter, Claus Buhr, var cool i sit arbejde direkte for DR Nyhederne fra Nørrebro i aftes: “De kaster med flasker herhen, så hvis jeg flytter mig hurtigt, er det derfor!”

Morten Frich fra Berlingske har en glimrende baggrundsartikel om Ungdomshuset, historien og perspektiverne, som er online i dag. Kristian Lindberg har samme sted en beretning om kulturen i Ungdomshuset, med en mere positiv vinkel.

Skriv et svar