På frierfødder

Min søster skal giftes! Hurra! :-D

Det er jo en stor lykke at hun her efter 10 års kæresteri (ja, altså med den samme mand!) endelig bliver gift. Så er min nevø og niece også fri for at leve i synd!

Nu er det så desværre sådan at de har valgt stort set den eneste dato i hele efteråret, hvor jeg havde noget stående i min kalender. Bevares, jeg må jo prioritere, men jeg er dybt skuffet over at skulle undvære Danmark-Spanien, en kamp jeg skulle have set live i Parken. Heldigvis er min søster mindst lige så sportsinteresseret som gommen (hvis ikke mere), så der er stadig håb om at jeg ikke går totalt glip af kampen…

Nå, nu er sport jo ikke det vigtigste her i livet.

Arh, den skal jeg vist meget længere ud på landet med!

Jeg har også fået den store ære at skulle være toastmaster. Det ser jeg frem til med frygt og bæven spænding – det er jo et ansvarsfuldt hverv, jeg har fået pålagt. Min svoger løste opgaven fornemt til mit eget bryllup, så jeg har noget at leve op til. Jeg vil derfor konsultere Emma Gad ved først givne rækkevilla. Der skulle jo nødigt opstå sladder og skandale, blot fordi toastmasteren ikke er sig sit ansvar bevidst!

En tanke om "På frierfødder"

Skriv et svar