På Høit Niveau

Selvom det er sent og jeg netop er kommet hjem fra en helaftenstur til pokalkamp i Holstebro (som vi vandt overbevisende), fandt jeg alligevel tid til at læse en artikel af en af mine yndlingsskribenter, Poul Høi fra Berlingske Tidende. Ikke fordi jeg altid er enig med ham, eller i hans ordvalg (hvilket en del andre heller ikke er imponerede over), men fordi han med stor indlevelse beskriver USA og amerikanerne og de samfundsforhold, jeg også selv interesserer mig for.

Dagens historie er en fortælling om en ung kvinde fra det sydlige USA:

Det er imidlertid en temmelig svær balancegang.

At være fra Kentwood og tro mod tante Chandra og huske pastorens svovlprædikener og samtidig sælge plader, og det er sin sag at fastholde, at sex – alt det frække, de store bryster, kavalergangen, trutmunden og »tag mig!« – bare er noget, vi leger. Hun dansede på et tidspunkt ved en MTV-galla rundt i en mini-bikini, der virkede, som om den gerne ville af, og rundt om halsen havde hun en gul boa-slange. Der er så megen symbolik i den scene, at det næsten blev overlæs, men Britney ville bagefter have os til at tro, at hun elskede dyr og bare havde lyst til at danse rundt med en stor, fed slange.

Læs hele artiklen på Berlingske.dk.

Skriv et svar