“Philips er godt – Bauknecht om muligt bedre”

Jeg kan ikke have en blog, der ikke allerede i et tidligt indlæg citerer teksthelten Steffen Brandt. Derfor overskriften, som stammer fra tv-2s “Boligblok A” (Fantastiske Toyota, 1981).

Jeg kom til at tænke på det, da jeg her til aften sad og overvejede vores kommende hårdehvidevaresituation (eller er det hårde hvidevaresituation?) i den nyligt indkøbte residens i Elgårdsmindeparken. Når jeg nu aldrig på noget tidspunkt i sit tidligere liv har skullet tage stilling til, hvad der udgør et fremtidssikret køle/fryseskab af en vis kvalitet, så er det noget af en udfordring, jeg står overfor. Mekanisk temperaturstyring, A+, antibakteriel sølvbeklædning, flaskehylde i krom – er det, hvad man med rette kan forvente af dagens køleskabe? Eller bliver jeg prakket noget fuldstændig unødvendigt lir på, som kun en salgsassistent kan elske? Nu ved jeg, hvordan de almindelige mennesker har det, når de køber computer!

Skriv et svar