Rygter om min blogs død er stærkt overdrevne

Men jeg forstår dem godt.

Det er længe siden, jeg har skrevet noget. Tankerne har været der, men fokus har ikke.

Det skyldes primært at jeg fra december til starten af april har været meget fokuseret på mit nye arbejde og lanceringen af det store projekt, jeg blandt andet blev ansat til at have ansvaret for. Det pudsige er, at da det først var afleveret og min tid igen blev min egen, var der ikke længere overskud til at skrive.

Og det er ikke fordi ideerne ikke har været der. Der er ikke gået en dag, hvor jeg ikke har haft en blogindlæg i hovedet. De er bare aldrig blevet nedfældet her. Grunden er noget diffus, men jeg haft et helt nødvendigt fokus på min lille familie, min vidunderlige hustru og min dejlige dreng.

Men fra og med i dag skal det være anderledes. Der skal nye boller på suppen, som jeg vil spise med skeen i den anden hånd. Viben får en anden lyd!

Skriv et svar