Sov Min Månestråle

Det er en sang fra “Nu er det ikke sjovt længere” med Tom McEwan og Jess Ingerslev, med musik og tekst af Søren Kragh-Jakobsen. Ida sang den som godnatsang i går aftes og jeg sidder netop nu og lytter til den.

Vi var på Skejby i dag, så Ida kunne blive scannet for anden gang. Alt var perfekt og vi så et dejligt glimt af det lille menneske, som vi synger godnatviser for. Jeg er helt vild med tanken om at skulle være far. Jeg er også overvældet ved tanken om den udfordring det bliver at skulle opfostre sådan én.

En tanke om "Sov Min Månestråle"

  1. Ka’ jeg fa’me godt forstå. Det må da også være et problem for dig at du nu ska’ til at være bare en lillebitte smule voksen i din gøren og laden? :-P

    Nej, spøg til side – godt konen har det godt! Men go’natviser? HVER aften?

Skriv et svar