Tæl til ti

Den smækre dygtige århusianske sangerinde og sangskriver Tina Dickow har en særlig plads hjemme hos os. Både fordi vi sætter pris på velskrevne sange med omtanke og dybde, men også fordi hun er dejligt ukrukket, på trods af det åbenlyse talent. Jeg havde fornøjelsen af veksle et par ord med hende efter Rock på Rosenborg forrige år, da jeg sammen med Vocal Line sang kor for tv●2. Hun fik selvfølgelig også Emotional Landscapes, vores seneste udgivelse på daværende tidspunkt, for (som jeg sagde til hende) så havde vi allesammen haft stor fornøjelse af hendes musik,

Nu er hun på banen igen med en ny cd, som jeg naturligvis skyndte mig at forære fruen – de bedste gaver er jo nu engang dem, man også selv har gavn af :-)

Jeg vil anbefale at du læser lidt om sangene, når du har hørt dem. Du tænker sikkert noget andet end jeg om de historier og stemninger der optræder på albummet, men jeg kan ikke lade være med at ønske for Tina at hun får begge dele til sidst – både manden og musikken :-)

Skriv et svar