Tidsrøver

Død og pine, den er gal!

Jeg er nemlig blevet opmærksom på internettets pt. største tidsrøver, StumbleUpon. Det er et lille mirakel for én, der som jeg elsker at surfe ud ad en tangent, når først opmærksomheden er fanget. Du skal blot angive dine interesser og klikke på knappen, så tager StumbleUpon dig med rundt på internetsider, som andre har anbefalet i de respektive kategorier.

Det er usandsynligt simpelt.

Det er også usandsynligt afhængigshedskabende.

Det er faktisk så godt, at jeg helt ignorerer spørgsmål om, hvad firmaet bag vil bruge oplysningerne til. Til gengæld vil jeg opfordre alle til at give StumbleUpon et nærmere kig. Sørg blot for at du har god tid.

4 tanker om "Tidsrøver"

 1. Grrr… som om der ikke var nok tidsrøvende steder man var afhængig af i forvejen!

  Jeg kan i denne kategori også anbefale
  http://www.fark.com
  – for spøjse nyheder fra den virkelige verden
  (minder lidt om bladet “en skør, skør verden”)
  Der findes i øvrigt også en opfordring til at photoshoppe et billede og uploade det, hvilket folk får ret meget spaz ud af!

  Jeg kan også anbefale
  http://www.answerbag.com
  – her stilles og besvares der spørgsmål, og så får man point for de gode svar!

  Nu sidder jeg så her med det der link… skal, skal ikke?
  …uuhhrgh….

 2. Ja, bestemt!
  Nyttig viden har jo helt sikkert været motivationen for at lave AB.
  Det mindre nyttige kan godt se ud til at fylde meget, så jeg kan anbefale at bruge deres søgefunktion…

  Har nu prøvet en site på StumbleUpon – den var fed, så der blev jeg hængende!
  :)
  Arbejdstiden er et meget arbitrært begreb når man er overbygningsstuderende (=selvstudium)…

 3. Ak ja, de glade dage som specialestuderende! De føles meget langt væk lige nu. Heldigvis, fordi jeg nu får rigtige penge for at lave noget. Desværre, fordi jeg aldrig mere kommer til at opleve samme grad af frihed som dengang.

  Medmindre jeg naturligvis vinder stort i lotto i morgen :-)

Skriv et svar